Pelgrimeren. Onderweg naar Santiago de Compostela - een inspiratieboek

pelgrimeren Het maken van een pelgrimstocht heeft een grote aantrekkingskracht op de mens van nu. Het idee van een time-out, er een tijd tussenuit gaan voor bezinning en nieuwe plannen, spreekt velen aan. Welke beweegredenen je als aspirant-pelgrim ook hebt: als je de reis daadwerkelijk onderneemt, begin je aan een persoonlijke en unieke tocht die je leven zal verrijken.

Voor dit boek hebben Karin Snoep en Nelleke Bos pelgrims geïnterviewd die vanuit diverse motieven op pad gingen, onder wie Leoni Jansen, Dick Berlijn, Hape Kerkeling en Herman Vuijsje. Mensen met een bijzonder en persoonlijk verhaal. Aan de hand van een zevental thema's word je meegevoerd op reis naar Santiago de Compostela: * beslissing * afscheid * onderweg * ontmoetingen * loslaten * verdieping * terugkeer.

Of je nu wel of niet van plan bent zelf de tocht naar Santiago de Compostela te ondernemen: dit boek inspireert en verleidt door de prachtige foto's, de persoonlijke verhalen, historische en andere wetenswaardigheden, liedteksten, citaten en gedichten.

Je kunt dit boek bestellen door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Het boek wordt geleverd onder vooruitbetaling. Details staan in de e-mail die je automatisch wordt toegezonden na het insturen van je aanvraag.

 Bestelformulier
Ja, doe mij maar zo'n mooi boekie!
Boek "Pelgrimeren" Aantal: à € 19,95 per stuk
Logboek voor Pelgrims Aantal: à € 12,95 per stuk

Maak het juiste bedrag over op triodos 786791276 t.n.v. N. Bos te Amsterdam.
Ik stuur je bestelling dan zo snel mogelijk op.

Naam: Dhr. / Mevr.
Straat + huisnummer:
Postcode + woonplaats:
Land:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Recensie Happinez
in happinez