pelgrimeren

Nachtzon schrijft

Ik schrijf columns en artikelen, nu onder meer voor Kiind en Nieuw Gezin. Maar ook graag voor jou. Is je website aan een nieuw jasje toe, of start je iets nieuws op? Wil je voor een speciale gelegenheid personeel of relaties interviewen? Een periodieke nieuwsbrief laten verzorgen? Ik kan je helpen. Van korte artikelen tot een heel boek verwoord ik jouw boodschap met een persoonlijke tone of voice.

Iedereen heeft een verhaal. Of je nu een bloeiende onderneming hebt, of een voorzichtige eenmanszaak, ik kan je helpen om jouw passie en de kern van jouw bedrijf helder over te brengen. Op je website, social media, in nieuwsbrieven. Zodat jij zichtbaarder wordt in wat voor moois je in de wereld brengt. Door goed naar je te luisteren laat de essentie zich horen. En die essentie zet ik voor jou op papier. Daarmee zorg ik voor de verbinding tussen jouw visie en jouw doelgroep, zodat je echt kan groeien.
Nieuwsgierig? Zoek me op twitter, facebook of vul het contactformulier in en we praten verder.

Nachtzon workshops en the Artist's Way

NIEUW! Losse workshops en een complete cursus van the Artist's Way van Julia Cameron. 13 weken lang komen we bij elkaar. We werken juist niet online, maar 'in het echt'. We doen het samen, omdat we in verbinding met anderen verder komen. We laten ons vuur zien. Zo gaan we de week in met een brandende vonk van creativiteit en plezier. In de 13-weekse cursus gaan we spelen, spelen, spelen. Zodat we onszelf vrijmaken van doemdenken, van de innerlijke criticus en van andere nutteloze belemmeringen.

We gebruiken het boek The Artist's Way van Julia Cameron, waarin we op constructieve en liefdevolle wijze werken met universele thema's die de flow vergroten. Er is koffie, thee en fantastisch gezelschap om je aan te laven. De start is telkens een korte meditatie, en verder werken we met verfrissende (schrijf-)opdrachten die we deels individueel en deels samen maken. De groep is je slijpsteen. Je bent een klankbord voor elkaar. Meer weten? Lees mijn blog.

Nachtzon inspiratietraining

Samen met Manou Burghout verzorg ik inspiratietrainingen voor bedrijven.

Inspiratietraining: coaching, bewustzijn en verbinding, team building

Hoe zorg je ervoor dat de neuzen dezelfde kant op staan? Wat leeft er bij iedereen? Hoe schep je met elkaar de ruimte voor verbinding, voor nieuwe dingen? Hoe maak of houd je de werkvloer geschikt voor eigen ideeŽn en inbreng van werknemers? Hoe zorg je dat iedereen genoeg energie en motivatie houdt in de constante stroom van deadlines? Hoe zit het met je niet-declarabele mijmertijd? Creatieve tijd?

Doel

De inspiratietraining brengt op een creatieve wijze helderheid en inzicht in wat je doel is als persoon, als team en als bedrijf.

redactie

Nachtzon redigeert

Wij geven onze kinderen instrumenten om de wereld te begrijpen en zich erin te bewegen. Onderwijs is zo'n instrument. Sinds 2007 werk ik als tekst- en beeldredacteur aan lesmethoden voor het basisonderwijs. Teamgeest en overgave in het werk staan bij mij voorop. Of het nu gaat over een compleet nieuwe lesmethode of herziening van beproefd materiaal, ik ben het liefst betrokken van a to z. Juist in een langlopend traject als een nieuwe methode kan ik als redacteur overzicht houden en de kwaliteit bewaken. Lees meer